Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ga in gesprek met Suzanne Kröger

Ga in gesprek met Suzanne Kröger

Het GroenLinks Tweede-Kamerlid Suzanne Kröger zal aanstaande zaterdag 10 februari in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op bezoek komen in Dordrecht. Zij zal met Dordtenaren in gesprek gaan en luisteren naar wat er leeft. Kröger, die onder andere Openbaar Vervoer en de situatie rond Dupont Chemours in haar portefeuille heeft, is in het bijzonder geïnteresseerd welke zorgen er rond deze zaken spelen, bij Dordtenaren, maar ook bij mensen uit de bredere Drechtsteden-regio.  Zoals bekend wil GroenLinks dat Dordrecht, door NS-reizigers gekozen tot favoriete bestemming, weer een volwaardig intercity-station wordt en dat Dupont Chemours zo snel mogelijk volledig stopt met het lozen en uitstoten van GenX.

In gesprek met bewoners van de Staart
Kröger komt om 14:30 uur aan met de trein in de #NS-favoriet en gaat vervolgens samen met vrijwilligers op bezoek in de wijk de Staart, onder de rook van de Chemours-fabriek. Daar gaat ze langs de huizen en in gesprek met bewoners.

Meet & Greet
Om 16.30 uur zal er een ‘Meet & Greet’ plaatsvinden in Brasserie Downtown aan de Bleijenhoek 2. Hier is de mogelijkheid om langer met Kröger in gesprek te gaan. Door de ligging van de brasserie, vlak naast de waterbus-halte, is het ook goed mogelijk voor bewoners uit de andere Drechtsteden om langs te komen en hun zorgen te delen. Inwoners uit de hele regio zijn welkom. Graag wel aanmelden via dordrecht@groenlinks.nl

Wanneer?
10 februari 2018 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
GroenLinks Dordrecht
dordrecht@groenlinks.nl
Locatie:
in de wijk de Staart en later in Brasserie Downtown aan de Bleijenhoek 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.