Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schrijfcafé (dit keer op woensdag)

Schrijfcafé (dit keer op woensdag)

Sandra Utterijn-Klijnsmit organiseert vandaag het Schrijfcafé bij Sanshine Schrijft in Sterrenburg. Deze februari-editie staat in het teken van liefde.

Schrijven is goed voor de gezondheid. Het is een creatieve vorm van bezinning en zelfexpressie die je helpt om met aandacht in het leven te staan. Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt de deelnemers tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse schrijfoefeningen. Naast het creatief schrijven zit de kracht van het Schrijfcafé ook in het voorlezen van het geschreven werk. Met schrijven kruip je naar binnen om vervolgens te verwoorden wat er gehoord en verwoord wil worden. Met het hardop voorlezen aan anderen komen de reflectie en bezinning tot leven. Het wordt echt en de kwetsbaarheid kan je raken.

Schrijfervaring is niet nodig, de teksten worden niet beoordeeld. Voorlezen is niet verplicht. De bijeenkomst begint om 10 uur en duurt tot 12 uur. Deelname kost 12 euro inclusief 2 consumpties (koffie of thee), gepast en contant te betalen op de ochtend zelf. Aanmelden kan door een email te sturen naar sandra@sanshineschrijft.nl. De deelnemer neemt zelf pen en papier mee. Het adres van Sanshine Schrijft is Weerdestein 132.

Sandra Utterijn-Klijnsmit ondersteunt ondernemers tekstueel bij de groei van hun bedrijf door het verzorgen van hun persberichten, nieuwsbrieven, blogs en andere media. Daarnaast is ze organisator van het Schrijfcafé Dordrecht. Het Schrijfcafé is een landelijk initiatief van Shodo.


PRAKTISCHE INFORMATIE
Wat: Schrijfcafé
Voor wie: iedereen
Datum: woensdag 14 februari 2018
Locatie: Sanshine Schrijft, Weerdestein 132
Toegang: Euro 12,00
Meer informatie zie de website

Wanneer?
14 februari 2018 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Sanshine Schrijft
sandra@sanshineschrijft.nl
Locatie:
Weerdestein 132
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.