Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Wandverschijnsel - Klaashenk Blonk

 Expositie Wandverschijnsel - Klaashenk Blonk

KUNST&VORM toont nieuw keramiek van Klaashenk Blonk. Met dit werk neemt hij de stap van de horizontaal naar de verticale beschouwing. Bij een ruimtelijk object komt een werk tot zijn recht door zijn plaats op sokkel, vloer of zwevend. In het nu getoonde werk heeft het een relatie tot een reliëf. In deze face van ontwikkeling zijn het autonome verbeeldingen die geen verbinding met elkaar aangaan. Het onderzoek betreft tot nu toe, uit een compacte massa klei vorm te ontwikkelen als een groeiproces zonder verdere toevoeging. De massa zoekt zijn eigen weg en geeft de lijn en vorm aan die uitgewerkt wordt. Het kleur gebruik is engobe (kleislib) wat direct op de vorm aangebracht wordt en zicht met de natte basis mengt, zo ontstaan meer of min versleten kleuren.

Opening zondag 4 maart 16.00 uur van harte welkom. Te bezichtigen tot 26 maart vrij t/m zondag 12.00-17.00 uur. www.kunstenvorm.info

Wanneer?
Van 4 maart 2018 12.00 uur tot 26 maart 2018 17.00 uur
Organisator
Kunst en Vorm
06 50898654
kunstenvorm@kpnplanet.nl
Locatie:
Gravenstraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.