Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fotografencafe met Lianne Dekker

Fotografencafe met Lianne Dekker

Op dinsdagavond 3 april vindt de 21e editie van het Fotografencafe plaats.

Het programma :
Opening door de voorzitter 20:00 uur, zaal open 19:30 uur

Kleine terugblik van 10 deelnemers Uitstapje Vliegtuig Museum Seppe (30 min).
Pauze
Award winning fotograaf Lianne Dekker geeft een lezing over Off camera flash + een kleine demonstratie met 1 flitser en laat ze zien in een digitale presentatie zien hoe je met 1 of meerdere flitsers geweldige creatieve resultaten kunt behalen wat echt een verdieping geeft in je werk.

Entreeprijs € 2,00 p/p

Wanneer?
3 april 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Fotografencafe Dordrecht
Locatie:
Wijkcentrum De Gravin- Gravenhorst Dubbeldam Vijverlaan 1004
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.