Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefiet-filmavond voor High Five foundation

Benefiet-filmavond voor High Five foundation

Unieke Voorpremière Lady Bird in the Movies
Op dinsdag 3 april organiseert de Soroptimistclub Internationaal Dordrecht een Benefiet-filmavond  met de première  van de Oscar genomineerde film “Lady Bird” in the MOVIES.  De opbrengst van deze avond gaat naar de activiteiten die de High Five organisatie voor kansarme kinderen jaarlijks organiseert. Op deze feestelijke avond wordt u welkom geheten met muziek, koffie, thee en wat lekkers.

High Five foundation
High Five Foundation laat kinderen onbezorgd genieten! De High Five Foundation is er voor kinderen van 4 t/m 16 jaar van wie de ouders zijn aangesloten bij de Voedselbank in Dordrecht. Je schoen zetten, cadeautjes onder de boom of een dagje uit is voor de meeste kinderen heel gewoon. Voor de doelgroep van de High Five Foundation helaas niet. Dagelijks overheerst het financiële aspect waardoor er geen ruimte is voor een dagje pretpark of het krijgen van een cadeautje. Daarom organiseert de High Five Foundation vijf grote projecten per jaar zodat ook deze kinderen even onbezorgd kunnen genieten.  www.highfivefoudation.nl

Waar staat het Soroptimisme voor:
De Soroptimistclubs vormen een wereldwijd netwerk van vakvrouwen die hun krachten bundelen voor  ondersteuning van  met name vrouwen en kinderen om zo hun positie te verbeteren.  De activiteiten van de High Five organisatie sluiten dus goed aan bij deze doelstelling.

 Kaartverkoop
De kaartjes kunt u kopen aan de kassa of bestellen via www.themoviesdordrecht.nl
Kosten € 17,50 inclusief koffie/thee met iets lekkers.
Ontvangst in the MOVIES vanaf 19.30 uur, aanvang film 20.00 uur

Wanneer?
3 april 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
The Movies
078-7200777
info@themoviesdordrecht.nl
Locatie:
Nieuwstraat 60-62
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.