Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tosti Talks in DOOR

Tosti Talks in DOOR

Tosti Talks is weer terug!
Tosti's gratis! Neem zelf ingrediënten mee en maak zo een heerlijke tosti. Tosti Talks: Tosti Talks is weer terug! Op de 1ste donderdag van de maand gaan we weer me z'n allen in gesprek. Tijd om onder het genot van een drankje en een tosti de actualiteiten bespreken en bediscussiëren. Denk aan zaken als: kunst, cultuur, politiek, milieu en alledaagse beslommeringen.

Tot donderdag!
Toegang: Gratis | Aanvang 19:30 uur

Wanneer?
5 april 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.