Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Woef Side Story in Kunstmin

Woef Side Story in Kunstmin

Grappige en muzikale voorstelling voor het hele gezin
Woef Side Story is een hilarische en ontroerende Romeo en Julia voor honden. Op donderdag 5 april staan de rashonden tegenover straathonden in Schouwburg Kunstmin.

Met de plot en de muziek uit de oorspronkelijke musical West Side Story is de versie van Theater Rotterdam een groot feest voor zowel kinderen als volwassenen. Voor degenen die West Side Story hebben gezien is Woef Side Story extra leuk, vanwege de vele knipogen naar het origineel.

Woef Side Story (8+) speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes is ingedeeld en elk trapveldje moet worden opgeschoond. Er wordt nogal wat afgegromd in Woef Side Story: zwerfhonden en sjieke viervoeters vliegen elkaar voortdurend in de haren. Maar het gedrag van de baasjes is eigenlijk al net zo bij de beesten af. Zo wil mevrouw Schoonbroek een nette uitlaatplaats voor haar deur, tot ergernis van haar slonzige buurman Bob. En dan is er ook nog de valse dokter Prick met zijn gevaarlijke verdovingsspuit… Zal de liefde tussen Toto en Marina sterker zijn dan al het geblaf om hen heen? 

Na de successen De Gelaarsde Poes, De Zere Neus van Bergerac en Lang en Gelukkig brengt regisseur Pieter Kramer het succesvolle Woef Side Story terug in de theaters. De veelgeprezen musical won in 2013 maar liefst vijf Musical Awards, waaronder die voor beste kleine musical en beste mannelijke hoofdrol. Ook won het de Z@PP Theaterprijs in 2013 als beste jeugdvoorstelling van het seizoen.

Boek uw kaarten via  de website

Wanneer?
5 april 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Schouwburg Kunstmin
Locatie:
Sint Jorisweg 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.