Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Havana Club met Sin Pausa bij Jazzpodium DJS

Havana Club met Sin Pausa bij Jazzpodium DJS

Latin muy caliente klinkt zaterdag 7 april door heel Jazzpodium DJS tijdens de tweemaandelijkse 'Havana Club' met vaste band Sin Pausa en speciale muzikale gasten.

'Havana Club' is zo'n avond waarop muzikanten, luisteraars, dansers en muziekstijlen minuut voor minuut samen één soepeldraaiend motortje worden.

Voor wie de band nog niet kent een korte introductie: Sin Pausa werd in 2013 opgericht door de in Havana geboren en getogen percussionist Romulo Rodriguez. Inmiddels woont hij in Dordrecht en heeft een groep doorgewinterde muzikanten om zich heen weten te verzamelen. Muzikanten die hun liefde voor de muziek weten over te brengen op hun publiek. Zomer 2017 kregen zij een breed publiek in beweging tijdens het Big Rivers Festival.

De charismatische zangeres Sonia Perez houdt het publiek in haar greep met haar romantische bolero's, om het vervolgens op te zwepen met een pittig dansnummer. Daarbij wordt zij begeleid door ervaren muzikanten die het optreden een extra dimensie geven met spannende jazzy improvisaties. Naast bekende nummers uit de Cubaanse muziekhistorie speelt Sin Pausa ook eigen composities van Sonia Perez en toetsenist Ilvio Pietersz.

Vaste line-up: Romulo Rodriguez – conga's, Ilvio Pietersz – piano/arrangementen, Sonia Perez Hernandez – zang, Maaike van Zetten – zang, Pjotr Jurtschenko – tenorsaxofoon/dwarsfluit, Randy Winterdal – bas, Heiko Ebner – trompet, Otto de Graaf - timbales.
Werelds! brengt elke eerste zaterdag van de maand muziek van verschillende streken op de aardbol, met elke twee maanden latin tijdens ”Havana Club”.

• Datum: zaterdag 7 april 2018
• Plaats: Jazzpodium DJS
• Adres: Grotekerksplein 1
• Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.00 uur
• Entree: € 8,- / Leden en jongeren tot 25 jaar: € 4,-

Wanneer?
7 april 2018 van 22.00 tot 00.00 uur
Organisator
Jazzpodium DJS
Locatie:
Grotekerksplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.