Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Trijntje Oosterhuis in Kunstmin

Trijntje Oosterhuis in Kunstmin

Leven van de Liefde, zo heet het nieuwste album van Trijntje Oosterhuis. De bijbehorende theatertour brengt haar op zaterdag 7 april naar Schouwburg Kunstmin.

Speciaal voor deze tour heeft Trijntje zich door bevriende artiesten, muzikanten, tekstdichters en muziekkenners laten inspireren om de mooiste Nederlandstalige liedjes te (her)ontdekken en tot een prachtig avondvullend theaterprogramma te komen. Samen met haar fantastische band neemt ze het publiek mee op een muzikale ontdekkingsreis langs de mooiste liedjes.

Ook haar eigen hits, zoals De Zee, Vlieg Met Me Mee, Nu Dat Jij Er Bent of het prachtige Ken Je Mij, hebben een plaats in dit programma. Zoals Trijntje zelf zegt: ‘Liedjes die mij lief zijn, liedjes van alle tijden, liedjes die gezongen en gehoord moeten blijven worden, liedjes die herinneren aan belangrijke momenten in mijn leven, vergeten pareltjes of juist grote hits die ik al jaren op mijn eigen wijze wil zingen’. Zoals Laat ze blijven. Vader Huub Oosterhuis schreef de tekst, broer Tjeerd maakte de muziek en moeder Josefien Melief is te horen op de altviool. Daarnaast zingt ze nummers van onder anderen André Hazes, Toon Hermans, BLØF en Broederliefde.

‘Alle liedjes gaan over de liefde in al zijn aspecten. De een is in wanhoop, de ander hoopvol, het was interessant om van al die kanten de liefde te bezingen. Toon Hermans verwoordde dat ook prachtig in Als De Liefde Niet Bestond: de liefde is alomvattend.’
Zoals we van Trijntje gewend zijn wordt ze op het podium bijgestaan door de beste muzikanten.

Kaarten zijn te koop / reserveren via de website.

Wanneer?
7 april 2018 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Schouwburg Kunstmin
Locatie:
Sint Jorisweg 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.