Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Longpunt: Minder stress door mindfulness

Longpunt: Minder stress door mindfulness

Tijdens het Longpunt van maandag 9 april spreekt coach Patries Dekkers over wat mindfulness voor longpatiënten kan beteken.  Deze manier van handelen zorgt voor minder stress.

Het Longpunt is een maandelijkse bijeenkomst van het Longfonds voor chronische longpatiënten en hun partners/ mantelzorgers uit de regio. De samenkomst is in Het Spectrum De Sterrenlanden. De zaal is open vanaf 13.30 uur en de entree is gratis. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Dringend verzoek is om tijdens de bijeenkomst geen geurtjes te dragen omdat longpatiënten daar extra benauwd van kunnen worden.

Wanneer?
9 april 2018 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Longfonds
dordrecht@longpunt.longfonds.nl
Locatie:
in Het Spectrum De Sterrenlanden aan de Minnaertweg 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.