Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Live bij Daantje - BÄSN

Live bij Daantje - BÄSN

Cafe Restaurant Daantje in de Nieuwstraat organiseert een reeks kleine live optredens met akoestische musici uit de omgeving. Op zaterdagmiddag verzorgt BÄSN een optreden.

Daantje programmeert om de week live muziek op de zaterdagmiddag. Een klein optreden na het shoppen. Onder het genot van een drankje en eventueel hapje kunt u genieten van akoestische live muziek van zeer getalenteerde musici.

Sjoerd van Kampen, bekend onder zijn artiestennaam BÄSN, is een Nederlands multi-instrumentalist, singer- songwriter, producer en DJ.

Na de finale van de Grote Prijs van Rotterdam 2016 was BÄSN even onzeker van alles. Maar snel ontdekte hij al dat muziek hem veel comfort en blijdschap bracht. Eind 2017 was hij al weer druk bezig in zijn thuis-studio met een klein project genaamd “Short Songs”. Hij had wat vrienden om feedback en hulp gevraagd en BÄSN stond er weer voor open om fouten te maken in het proces. Want van fouten kunnen we alleen leren. En zo is de EP Mistakes geboren. Een kleurrijke creatie vol instrumenten en catchy groovy nummers. Nummers over zelfreflectie, maar ook blijdschap en goede tijden.

BÄSN is constant in evolutie en speelt de ene keer in solo bezetting en de andere keer met een backing band. Hij haalt inspiratie uit verschillende bronnen zoals Neon Indian, Toro Y Moi, Beck en Car Seat Headrest. Wanneer BÄSN op het podium staan, sijpelt de muzikaliteit uit de poriën. Doordat deze muzikaliteit zich een weg naar buiten baant, ontstaan er energieke live-shows die doordrenkt zijn van de energie.

Zaterdag 14 april 2018
Plaats: Daantje – Food & Drinks
Adres: Nieuwstraat 25
Entree: gratis

Wanneer?
14 april 2018 van 15.30 tot 17.00 uur
Organisator
Daantje & Food & Drinks
info@daantjefoodanddrinks.nl
Locatie:
Nieuwstraat 25
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.