Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoet echte reptielen in de bibliotheek (6-13 jaar)

Ontmoet echte reptielen in de bibliotheek (6-13 jaar)

Durf jij het aan?
Wil jij wel meer weten over reptielen en ben je niet bang? Kom dan op zaterdag 14 april van 11.00 tot 13.00 uur naar de Blauwe Kamer in Stadsbibliotheek Dordrecht. Exotus Serpenti komt langs en zij vertellen je alles over deze bijzondere dieren!

Wist je bijvoorbeeld dat veel Nederlanders een reptiel als huisdier hebben? Daar komt nog best wat bij kijken. De juiste verzorging is heel belangrijk. Niet elke slang of hagedis houdt van een knuffelpartijtje of onvoorzichtige kinderen. Soms worden reptielen daarom losgelaten op straat. Wat moet je doen als je zo'n diertje vindt?

Tijdens deze middag maak je ook kennis met de dieren zelf! Een kameleon, vogelspin, blauwtongskink, luipaardgekko, koningspython en schildpad worden meegenomen. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Kom langs en zie het met eigen ogen!

Praktische informatie
Locatie: Stadsbibliotheek Dordrecht, Blauwe Kamer
Datum: zaterdag 14 april
Tijd: 11.00 - 13.00 uur
Toegang: €2,50 | aanmelden via de website of aan de balie van de bibliotheek

Wanneer?
14 april 2018 van 11.00 tot 13.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.