Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

LEV Voorjaarstour - Tussen Vrees en Veiligheid

LEV Voorjaarstour - Tussen Vrees en Veiligheid

In september verscheen 'Tussen Vrees en Veiligheid', het nieuwe album van LEV, vol nieuwe samenzang- en luisterliedjes. LEV brengt een boodschap van hoop over onze God, die perspectief en veiligheid biedt in alle onrust, zowel in de wereld als in onszelf. Kom langs op een van de avonden van de voorjaarstour om samen te zingen, te luisteren en te beleven.

Met 12 nieuwe Nederlandstalige liederen wil LEV opnieuw mensen inspireren en bemoedigen. Veel van de liederen zijn ontstaan naar aanleiding van wat er momenteel gaande is in de wereld om ons heen. LEV brengt een boodschap van hoop over onze God, die perspectief en veiligheid biedt in alle onrust, zowel in de wereld als in onszelf. Tijdens het concert laat de band de nieuwe liederen aan u horen en wil ze het verhaal van 'Tussen Vrees en Veiligheid' samen met u beleven. Het zal een avond zijn zoals u van LEV gewend bent; luisteren naar nieuwe muziek, omlijst met verhalen, maar zeker ook afgewisseld met de bekende liederen, die u van harte kunt meezingen!

Het is een concert met zitplaatsen en er is een pauze. Het concert zal om ongeveer 22.00 uur afgelopen zijn.
Tickets van € 12,50 zijn te koop via Truetickets

Wanneer?
21 april 2018 van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie:
Bonfire Dordrecht, Wijnstraat 117
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.