Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Haak en Breicafé in DOOR

Haak en Breicafé in DOOR

Haal de brei- en haaknaalden maar uit het vet, het seizoen is geopend!
Wie komt er woensdag middag gezellig bij ons haken en breien onder het genot van een kopje thee of koffie? En natuurlijk een lekker plakje cake of stukje taart vers en warm uit de oven. Jong en oud, man of vrouw, ervaren rot of steken laten valler iedereen is welkom. We zien jullie graag woensdagmiddag.

Toegang: Gratis | Open: 12:00 uur

Wanneer?
25 april 2018 van 12.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.