Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koningsdag Afterparty in DOOR

Koningsdag Afterparty in DOOR

De laatste jaren weten steeds meer mensen Koningsdag in Dordrecht te vieren samen met de heren van 078 PODCASTS. Dit jaar gaan we gewoon dóóór met een heuse after bij DOOR op de Voorstraat in Dordrecht: Koningsdag Afterparty met 078 Podcasts & Friends Samen met recente gast DJ’s van de online podcasts gaan we door waar we overdag gebleven zijn!

Verwacht ook dat we muzikaal een tandje er bij doen met de nodige techno beats van o.a. Diana Plays Louder, Matthijs Hoogwerf aka Hoog, Jacob van Poppel, Dennis Cohn en DJ Jimson. De eerste beats rollen vanaf 20.00 uur uit de speakers tot een uurtje of 01.00 uur ’s nachts. Koop je drankje in het café, doe een dansje voor de DJ booth en chill bij mooi weer in de binnentuin. Vol = vol, dus zorg dat je lekker op tijd binnen bent.

Toegang: Pay what you want | Open: 20:00 uur | Aanvang: 21:00 uur

Wanneer?
27 april 2018 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.