Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Say Sue Me + Apneu in DOOR

Say Sue Me + Apneu in DOOR

De Koreaanse band Say Sue Me maakt surfrock vol zomerse riffs, fuzzy gitaren en laid back melancholie. In de Engelstalige nummers hoor je ook de invloeden van Pavement, Yo La Tengo en Butterglory. Kortom indiepop uit de US. Inmiddels ontdekte het toonaangevende Pitchfork ook de band en sindsdien zit Say Sue Me in de lift. Het indrukwekkende debuutalbum ‘We’ve Sobered Up’ is uit 2012, Binnenkort verschijnt er een nieuw album en een speciale 7" voor recordstore day. Sue Mi Choi (gitaar/zang), Kim Byunggyu (gitaar/achtergrondzang) , Jaeyoung Ha (basgitaar) en Kim Changwon (drums) komen uit Busan, de op een na grootste stad van Zuid-Korea, gelegen aan de zee. Wellicht dat ze daarom ook zijn gegaan voor relaxte surfrock.

Apneu Powerpopkwartet
Apneu heeft de onderschatte kunst van het korte liedje knap onder de knie gekregen bij debuut Hard Feelings. Zelfs onder die tweeminutengrens klinken de Amsterdammers zo spitsvondig, achteloos cool en aanstekelijk dat die repeatknop het zwaar te verduren krijgt. Live is er echter geen repeatknop, en daarmee ook geen excuus om niet vol uit je dak te gaan. 

Toegang: Pay what you want | Deur open 20:00 uur | Aanvang 21:00 uur

Wanneer?
28 april 2018 van 21.00 tot 00.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.