Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koningskermis

Koningskermis

Kermis in het kader van Koningsdag. Leuke en gezellige kermis voor jong en oud in de wijk Dubbeldam. Op het Damplein zijn verschillende attracties te vinden waaronder het aloude eendjes vangen, touwtje trekken en natuurlijk de botsauto’s!

Wanneer?
Van 25 april 2018 00.00 uur tot 29 april 2018 00.00 uur
Locatie:
Damplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.