Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Verstild Dordrecht

Lezing Verstild Dordrecht

De tentoonstelling Verstild Dordrecht: op de drempel van de 20ste eeuw geeft – aan de hand van talrijke foto’s uit de collectie van Regionaal Archief Dordrecht – een beeld van Dordrecht aan de vooravond van de industrialisatie. Helen Stroosma, de samensteller van de tentoonstelling, neemt u mee op ontdekkingstocht door de expositie.

Datum 29 april 2018
Tijd 14:30 uur
Prijs €5,- excl. museumentree
Tickets en informatie via de website

Wanneer?
29 april 2018 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Dordrechts museum
(0)78 770 8708
info@dordrechtsmuseum.nl
Locatie:
Museumstraat 40
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.