Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bob Kemper Expositie

Bob Kemper Expositie

KUNST & VORM toont een overzicht uit het werk van Bob Kemper. In de beeldende kunst ontstaan dikwijls, wat we ook in de mode zien, golvende bewegingen. Figuratief is daar één van en die zien we de laatste tijd weer meer getoond worden op beurzen en in de galerieën. Er zijn veel kunstenaars waaronder Mondriaan, die daar radicaal mee stopte en de abstractie   in diverse varianten ontwikkelen. Bob Kemper behoorde in schildersloopbaan, start medio zestiger jaren tot de ( Nieuw Figuratieve). Zijn werk heeft in de loop van de jaren wel andere invalshoeken gekregen, maar bleef altijd figuratief. Zo blijft zijn werk tijdloos gelet op de huidige belangstelling in het kunstveld voor de figuratie.

Te zien van 8 april tot 30 april van 12.00 tot 17.00 uur op vrijdag t/m zondag, van harte welkom.

Verder werken in Stock van verschillende kunstenaars in diverse technieken o.a. Jan Schoonhoven – Armando – Geert Baas – Kees v Bohemen – Klaas Gubbels , etc.

Wanneer?
Van 8 april 2018 12.00 uur tot 30 april 2018 17.00 uur
Organisator
Kunst en Vorm
06 50898654
kunstenvorm@kpnplanet.nl
Locatie:
Gravenstraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.