Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schilderijen met als thema “Biesbosch”

Schilderijen met als thema “Biesbosch”

Er is weer een nieuwe tentoonstelling ingericht in museum Twintighoeven aan de Noorderelsweg in Polder de Biesbosch te Dordrecht. Deze keer een expositie van werk van de Creatieve Werkplaats, met schilderijen van: Anna Van Dijk, Jan Alex van den Berg, Veroni Oerlemans en Corrie de Graaff. 

De tentoonstelling is geopend op woensdagen van 10.00-16.00 uur en op zaterdagen en zondagen van 12.30-16.00 uur, of buiten deze dagen en uren op afspraak.

Museum Twintighoeven is gevestigd aan de Noorderelsweg 2b in boswachterij “De Elzen” te Dordrecht. Na de Viersprong rechtsaf op het erf van de boerderij aan de linkerkant van de weg.

Wanneer?
Van 1 januari 2018 10.00 uur tot 30 april 2018 00.00 uur
Organisator
Museum Twintighoeven
078 6 21 39 21
museum@twintighoeven.nl
Locatie:
Noorderelsweg 2b
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.