Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vrijheidsrondleiding in Het Hof van Nederland

Vrijheidsrondleiding in Het Hof van Nederland

Samen met conservator stadsgeschiedenis Marianne Eekhout ga je op pad in Het Hof van Nederland. Hier vond in 1572 de Eerste Vrije Statenvergadering plaats. Je ontdekt hoe deze belangrijke gebeurtenis de basis legde voor onze huidige democratische rechten en vrijheden. Ook leer je meer over hoe vrijheid zich door de eeuwen heen ontwikkelde, zowel in Nederland als de stad Dordrecht.

Reserveer snel uw gratis ticket.

Datum 1 mei 2018
Tijd 14:30 uur
Prijs Gratis, excl. museumentree
Tickets en meer informatie via de website

Wanneer?
1 mei 2018 van 14.30 tot 00.00 uur
Organisator
Het Hof van Nederland
(0)78-770 5250
website@hethofvannederland.nl
Locatie:
Hof 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Hof
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.