Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kunst & Antiekmarkt met coverband Frok

Kunst & Antiekmarkt met coverband Frok

Op zondag 6 mei is er rondom de Nieuwkerk bij de Voorstraat Noord, in het monumentale historische centrum van Dordrecht, een antiek- en curiosamarkt. Het kloppende hart van de markt is natuurlijk het prachtige Nieuwkerksplein met de antieke Nieuwkerk, daarop staan zo’n 40 kramen aangevuld met een heerlijke cateraar, terras en podium, waarop bij alle markten een passend stukje muziek geprogrammeerd staat!

Kom gezellig struinen naar vintage spulletjes onder het genot van een hapje, drankje en classic rock coverband Frok! 
Drie edities van de Kunst & Antiekmarkt worden door de Popcentrale voorzien van een gevarieerd programma en drie edities worden geprogrammeerd door Dordtse bluesliefhebber John Idema.Vanaf 10:00 uur is de markt geopend en kan er heerlijk gestruind worden naar toffe vinylplaten, antieke kleedjes, serviezen, potten, pannen en nog veel meer vintage spulletjes voor woningdecoratie.

Frok Classic Rock
Frok werd in 1992 opgericht en is daarmee één van de langst bestaande bands in Nederland! De afgelopen 26 jaar werden er honderden optredens door heel Nederland gegeven. De mannen van Frok spelen dé meest bekende classic rocksongs uit de ‘60, ‘70, ‘80 en ‘90. Van The Beatles tot The Stones en daar voorbij! Allemaal songs uit de top 2000 allertijden en uitermate geschikt om het dak eraf te spelen.

Wanneer?
6 mei 2018 van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Nieuwkerksplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.