Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert King’s University Choirs

Concert King’s University Choirs

Twee koren, verbonden aan de Canadese King’s University, bezoeken Dordrecht in mei. Het betreft het King’s University Chamber Choir en het King’s University Concert Choir. Tijdens dit bezoek zullen zij een bijzonder concert verzorgen in de Grote Kerk. De koren staan onder leiding van Melanie Turgeon.

De koren zullen worden begeleid door Joachim Segger (orgel), Marnie Gijsbrecht (orgel) en Charles Stolte (saxofoon).

Kaarten voor dit bijzondere concert kosten € 12,50. Kaarten worden aan de deur verkocht. De kerk is open vanaf 19:15 uur.

Wanneer?
12 mei 2018 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Grote Kerk Gemeente
Locatie:
Grote Kerk aan de Lange Geldersekade 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.