Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

(D)OORbloeding

(D)OORbloeding

[D]OOR bloeding sessies zijn audio & performance gerichte conceptuele avonden die plaats vinden bij DOOR. De artiesten die optreden hebben met elkaar gemeen dat ze niet gemakkelijk in een hokje te plaatsen zijn. Daarnaast zijn het vaak acts die wat excentriek zijn van aard en thuis te brengen zijn binnen de uithoeken van obscuur avant-gardistische universa.
Deze eerste editie zullen 2 Franse acts het podium betreden en ons voorzien van de nodige overlading.

Nid'Poul is een bijtende, schurende, epileptische noise rock disco machine. Gevuld met gekke synth geluiden en ontploffende drum beats. Ze adviseren hun publiek vriendelijk om de oren af te snijden. Ze zijn momenteel op tour met de heren van de Franse Zozo Violenta (sfeervolle/doom/sludge/dark/noise).

De avond zal tevens worden omlijst met rariteiten en liftmuzak door de organisator van Oorbloeding zelf, DJ ibrahim Kazoo, een van de vele monikers van Tehrano-Dordtenaar Logosamphia.

Toegang: Gratis | Open: 19:00 uur | Aanvang: 20:00 uur

Wanneer?
13 mei 2018 van 19.00 tot 23.00 uur
Organisator
DOOR
06-55491013
doordordrecht@gmail.com
Locatie:
Voorstraat Noord 142-144
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.