Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Engelstalige preek in Julianakerk

Engelstalige preek in Julianakerk

Op zondag 13 mei om 10:00 uur wordt in de Julianakerk een Engelstalige preek gehouden door ds. N.I. Ude (van de Nigeria Reformed Church). Hij wordt vertaald in het Nederlands. Iedereen is van harte welkom om de dienst bij te wonen.

Weet u mensen in uw omgeving die u kunt uitnodigen voor deze Engelstalige preek? Het is fijn als u samen met uw gast(en) de dienst bezoekt. We hopen op een goede opkomst van zowel Nederlands- als Engelstaligen!

Wanneer?
13 mei 2018 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Julianakerk
078 613 69 67
dcdekorte@gmail.com
Locatie:
Mauritsweg 286
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.