Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oedeemtherapie in Inloophuis Helianthus (nieuw)

Oedeemtherapie in Inloophuis Helianthus (nieuw)

Inloopspreekuur FysiotherapieKanker heeft een grote invloed op het leven en op het lichaam. De medische behandelingkan veel lichamelijke klachten met zich meebrengen in elk stadium van kanker.Heeft u vragen over deze klachten, over het weer gaan sporten en bewegen of andere problemen waar u tegenaan loopt?

Tijdens het inloopspreekuur Fysiotherapie staat Cynthia de Kruijf van Sport Paramedisch Centrum van Wensen en de Jongh voor u klaar om advies te geven.Het inloopspreekuur is op dinsdag 15 mei van 12.00 tot 13.00 uur en geheel gratis en vrijblijvend. Cynthia de Kruijf (Oedeem)fysiotherapeut

Inloophuis Helianthus is een inloophuis voor mensen met kanker en is er voor alle inwoners van de Drechtsteden, de Alblasserwaard en Hoekse Waard

Voor informatie, zie www.inloophuishelianthus/activiteiten-overzicht.

Wanneer?
15 mei 2018 van 12.00 tot 13.00 uur
Organisator
Inloophuis Helianthus
info@inloophuishelianthus.nl
Locatie:
Singel 28
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.