Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pluk van de Petteflet middag (6-10 jaar)

Pluk van de Petteflet middag (6-10 jaar)

Luister naar het verhaal van Pluk van de Petteflet en bouw zijn kraanwagentje!
Het boek over Pluk, geschreven door Annie M.G. Schmidt in 1971, is ook bij de kleinsten bekend. Het jongetje in het rode kraanwagentje, oftewel Pluk van de Petteflet, is na al die jaren nog steeds populair.

Om dit verhaal levendig te houden, hebben we voor kinderen van 6 - 10 jaar een leuke Pluk van de Petteflet middag georganiseerd. Eerst wordt er voorgelezen uit dit mooie boek door onze VoorleesHeld en daarna worden er door middel van bouwplaten kraanwagentjes van Pluk gebouwd.
Kom gezellig meedoen!

Praktische informatie
Datum: woensdag 16 mei
Tijd: 14.00 - 15.00 uur
Locatie: Bibliotheek Stadspolders
Toegang: gratis | aanmelden via de website of aan de balie

Afbeelding: Voorkant van het boek Pluk van de Petteflet door Annie M.G. Schmidt

Wanneer?
16 mei 2018 van 14.00 tot 15.00 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet Stadspolders
Locatie:
Dudokplein 211
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.