Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kids & Koffie met het Mamacafé Drechtsteden

Kids & Koffie met het Mamacafé Drechtsteden

Advies, tips en gezelligheid
Vind je het leuk om andere (aanstaande) moeders te ontmoeten? Heb je vragen over zwangerschap, bevalling, kraamzorg en borst- of flesvoeding? Kom dan naar Mamacafé Drechtsteden in de Blauwe Kamer in Stadsbibliotheek Dordrecht.

Het Mamacafé
Mamacafé Drechtsteden is een gezellige bijeenkomst waar je met of zonder kinderen welkom bent. De ochtenden worden georganiseerd door Geboortecentrum Rhena van het Albert Schweitzer ziekenhuis, Careyn Kraamzorg, Kraamcentrum DAT en Kraamzorg De Waarden.

Praktische informatie
Locatie: Stadsbibliotheek Dordrecht
Datum en tijd: Elke 3e woensdag van de maand, 10.15 tot 12.00 uur
Toegang: Gratis
Voor wie: (Aanstaande) moeders met of zonder kinderen tot 4 jaar oud

Schuif gezellig aan met een kop koffie!

Wanneer?
16 mei 2018 van 10.15 tot 11.30 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.