Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffie met... de Brandweer

Koffie met... de Brandweer

Alles over brandveiligheid en -preventie
Vandaag schuift Nelleke Maljers aan. Nelleke werkt bij de Brandweer Zuid-Holland Zuid, op de afdeling brandveilig leven en risicobeheersing.

Tijdens de Koffie met... komt ze een presentatie geven over brandpreventie. Kunnen we brandveilig leven? Wat doe je als er toch brand uitbreekt? Alles komt aan bod. Daarnaast is er natuurlijk ook gelegenheid om vragen te stellen. Lijkt dit jou interessant en nuttig? Kom dan op vrijdag 25 mei van 10.30 tot 12.00 uur naar de Stadsbibliotheek Dordrecht.

Koffie met...
Koffie met... is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal. Koffie met... vindt iedere vrijdag plaats in Stadsbibliotheek Dordrecht.

Praktische informatie
Locatie: Stadsbibliotheek Dordrecht
Datum: vrijdag 25 mei
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Toegang: gratis| vrije inloop

Wanneer?
25 mei 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.