Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefiet(s)concert

Benefiet(s)concert

Dit benefietconcert wordt georganiseerd door "Team de Hoop". Vecht mee tegen verslaving! Steun verslaafden in hun strijd voor een nieuw leven. Tijdens de avond is er een optreden van Ilse Beverland en Oscar van Eijk. Ook is er aanbidding met een gelegenheidsband en de gastenbidstondband.

Toegang is gratis, wel is er een collecte voor Cycle for Hope

Wanneer?
26 mei 2018 van 19.30 tot 22.15 uur
Organisator
Team de Hoop/Aannemer de Heer
Locatie:
MMC de Hoop, Provincialeweg 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.