Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gospel Open-Air Event

Gospel Open-Air Event

Vandaag tijdens Dordt in Stoom, wordt er op de Statenplaats (tegenover de Blokker, voor de oude V&D) een Gospel Open-Air Event georganiseerd. Van 10u-20u zullen er op een podium in de open lucht verschillende optredens plaatsvinden van gospelartiesten uit de Drechtstreek. Tussen 18.45u en 19.45u is er een sing-in, waarbij iedereen mee kan zingen.

Het Gospel Open-Air Event is dit jaar opgezet door christenen uit Nederlandse en Internationale kerken uit de Drechtstreek in het kader van Global Outreach Day. Global Outreach Day is een jaarlijks terugkerend internationaal initiatief, waarbij christenen wereldwijd worden opgeroepen op deze dag aan tenminste één ander persoon het Evangelie te vertellen. In Dordrecht willen we dit doen door middel van muziek, mime, getuigenis en samenzang. Ook zijn er vrijwilligers beschikbaar voor een gesprek en gebed.

In 2016, was er een podium op het Achterom met gospel- en praisemuziek. Dit leverde zoveel leuke reacties op, dat is besloten het mini-muziekevenement te herhalen tijdens Dordt in Stoom dit jaar.

Meer informatie via facebook

Wanneer?
26 mei 2018 van 10.00 tot 20.00 uur
Locatie:
op de Statenplaats
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.