Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorjaarsconcert Merwe’s Oratorium Vereniging

Voorjaarsconcert Merwe’s Oratorium Vereniging

Vandaag geeft Merwe’s Oratorium Vereniging (MOV) om 20.00 uur haar Voorjaarsconcert in de Wilhelminakerk. Het koor voert een gevarieerd en toegankelijk programma uit met werken van onder andere Bach, Haydn, Rachmaninov, Poulenc en Duruflé.

Gerben Mourik begeleidt op het orgel en voert ook enkele korte soloDordt werken uit. Het geheel staat onder leiding van dirigent Patrick van der Linden. Het concert duurt tot uiterlijk 21.30 uur en heeft geen pauze.

Bezoekers aan het concert kunnen desgewenst ook de “Stoom en Licht” manifestatie bezoeken aan de Kuipershaven in het kader van “in Stoom”. Kaarten voor dit concert kosten € 14,- en zijn beschikbaar via VVV Dordrecht (Spuiboulevard), Radiobeurs Louter (Voorstraat 366-370), bij de leden en via kaartverkoop@oratoriumdordrecht.nl. Meer informatie is te vinden op de website van MOV.

Wanneer?
26 mei 2018 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
Merwes Oratorium Vereniging
kaartverkoop@oratoriumdordrecht.nl
Locatie:
de Wilhelminakerk aan de Blekersdijk 41
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.