Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Taizé-viering in de Ontmoetingskerk

Taizé-viering in de Ontmoetingskerk

Vanavond wordt in de Ontmoetingskerk een Taizé-viering gehouden. De viering heeft een meditatief karakter. Liederen uit de spiritualiteit van Taizé zullen worden afgewisseld met één of meer schriftlezingen, gebeden en stiltemomenten.

De kerk is vanaf 18.30 uur geopend. Voor de viering, die begint om 19.00 uur en ruim een half uur duurt, oefenen wij de (nog) onbekende liederen met u. Aansluitend staat er een kopje koffie of thee voor u klaar.

Deze viering is voorbereid door de Voorbereidingsgroep Interkerkelijke Taizé-vieringen Drechtsteden. Voor meer informatie en data voor andere vieringen verwijzen wij u naar: www.taizedrechtsteden.nl

Wanneer?
27 mei 2018 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Voorbereidingsgroep Interkerkelijke Taizé-vieringen Drechtsteden
werkgroep@taizedrechtsteden.nl
Locatie:
in de Ontmoetingskerk, Slangenburg 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.