Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Feestelijke afsluiting tentoonstelling Van het Naadje en de Kous

Feestelijke afsluiting tentoonstelling Van het Naadje en de Kous

Op zondag 27 mei sluiten we in het Onderwijsmuseum de tentoonstelling van het Naadje en de Kous op een feestelijke manier af. Deze dag zijn er inloop handwerkworkshops en is er een live modeshow te zien. De Dordtse modeontwerpster Arniko Knobbe toont dan haar nieuwste collectie op de catwalk in het museum.

De activiteiten zijn gratis in combinatie met een entreebewijs voor het museum. Meer informatie vindt u op de website.

Wanneer?
27 mei 2018 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Onderwijsmuseum
078 6326820
info@onderwijsmuseum.nl
Locatie:
Burgemeester de Raadtsingel 97
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.