Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Theater in Inloophuis Helianthus

Workshop Theater in Inloophuis Helianthus

Vertel je verhaal
Het is belangrijk dat mensen hun verhaal over lief en leed aan elkaar kwijt kunnen, zéker in moeilijke tijden. Elkaar verhalen vertellen kan helpen om ingrijpende gebeurtenissen in het leven te verwerken. Maar hoe breng je je ervaringen en gevoelens onder woorden?

Soms kan je niet de goede woorden vinden en achter woorden zitten vaak beelden, maar hoe breng je die aan anderen over?  Vandaar dit aanbod van de korte workshop “Vertel je verhaal”. Je maakt kennis met eenvoudige verteltechnieken en die toe te leren passen in jouw eigen verhaal. Het kan helpen om je verhaal zowel voor jezelf als voor anderen helder te krijgen, om nieuwe gezichtspunten te ontdekken én om het vertellen ook léuk te gaan vinden. Bovendien is het inspirerend dat met anderen te doen. Het helpt je om met frisse ogen naar jezelf te kijken.

Je hoeft niet over speciale talenten te beschikken, want creativiteit schuilt in ieder mens. Om deel te nemen wordt gevraag een voorwerp mee te nemen waaraan je gehecht bent.

Begeleiding: Cilia Hogerzeil. Docent Kunstzinnige werkvormen

Inloophuis Helianthus is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten en is er voor alle inwoners van de Drechtsteden, Alblasserwaard en Hoekse Waard.

Voor informatie: zie www.inloophuishelianthus.nl/activiteiten-overzicht.

Wanneer?
31 mei 2018 van 11.00 tot 12.30 uur
Organisator
Inloophuis Helianthus
info@inloophuishelianthus.nl
Locatie:
Singel 28
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.