Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag Naaktrecreatie

Open Dag Naaktrecreatie

Ont-Moet jezelf op de Open Dag Naaktrecreatie 2018
Wil je een mooie plek leren kennen waar je kunt ontsnappen aan alle stress om even lekker te ontspannen? Belangenorganisatie NFN en haar aangesloten verenigingen openen ook dit jaar weer hun deuren om jou kennis te laten maken met naaktrecreatie.

Doorgewinterde blootrecreanten, geïnteresseerden of nieuwsgierigen kunnen zondag 3 juni a.s. tussen 10.00 en 17.00 uur een kijkje nemen op de mooie terreinen die Nederland rijk is. Ieder terrein organiseert zijn eigen activiteiten waarbij je lekker buiten in de natuur bloot kunt genieten. Daarnaast is het heerlijk om het gevoel van vrijheid te ervaren. Respect voor elkaar staat bij alle terreinen en bezoekers voorop!

Ook in Dordrecht kun je tijdens deze Open Dag kennis maken met naaktrecreatie. Het terrein De Ammoniet van vereniging Goed Af op de Smitsweg leent zich uitstekend voor kamperen en dagrecreatie. Het terrein beschikt over ruime kampeerplaatsen met en zonder elektriciteit in een prachtige groene omgeving. Op de zonneweide is een zwembad aanwezig en kunnen gasten gebruik maken van de voorzieningen in het sanitairgebouw. In de kantine zijn diverse versnaperingen verkrijgbaar.

Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom. Kinderen kunnen  zich in een veilige omgeving vermaken in het zwembad, zandbak, trampoline, skelters en in het eigen clubhuis.

Tijdens deze landelijke Open Dag Naaktrecreatie staat het thema ‘Ont- Moet jezelf’ centraal. Je hoeft je voor deze Open Dag niet vooraf aan te melden en hebt ook geen NFN ledenpas nodig.

Als het weer het toestaat, dan kun je komen genieten van de zon, de rust en de natuur. Overigens hoeft men op de Open Dag niet uit de kleren. Dus pak snel je handdoek, zonnecrème en parasol en laat je inspireren  door de natuur, omgeving en kom vooral Ont- Moeten!

Wanneer?
3 juni 2018 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
D.N.S.V. Goed Af
info@goedaf.nl
Locatie:
De Ammoniet, Smitsweg 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.