Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie voor startende verzamelaars

Expositie voor startende verzamelaars

Only for collectors
De eerste zondag 6 mei 12.00 uur start KUNST&VORM met een expositie voor startende verzamelaars beeldende kunst in het bijzonder van kunstenaars die in musea collecties zijn opgenomen.

Het betreft merendeel werken op papier met aangename prijzen, ook voor niet verzamelaars die een serieus cadeau zoeken. Regelmatig zijn er berichten in de media over stijgende belangstelling voor beeldende kunst op beurzen en tentoonstellingen in een onzekere tijd van beleggingen en sparen. Met een kunstwerk in huis of werkplek geniet men meer van investeren.

Te zien tot 28 mei van don t/m zondag van 12.00 – 17.00 uur buiten deze tijd op afspraak.
De expositie is verlengd tot 3 juni.

Wanneer?
Van 6 mei 2018 12.00 uur tot 3 juni 2018 17.00 uur
Organisator
Kunst en Vorm
06 50898654
kunstenvorm@kpnplanet.nl
Locatie:
Gravenstraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.