Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Big Rivers x Door presenteert K’BENG

Big Rivers x Door presenteert K’BENG

What happens when DOOR meets Big Rivers? K’BENG!

Op 11 juli 2018 vindt er een kleinkunst en stand-up comedian event plaats in Restaurant Post. De acts die hun opwachting zullen maken zijn Van Piekeren/Johan Fransen, Darry Brown, Zonder Pardon en Hans Vandenburg.

Zanger Jan van Piekeren zal je meenemen in zijn wereld met zijn rauwe, doorleefde stem. Samen met zijn gitarist Johan Fransen weet hij het publiek te vinden en raakt behalve juiste ook gevoelige snaren. Darry Brown heeft in de loop der jaren zich mogen ontwikkelen tot spoken word-artiest. Naast zijn passie voor literatuur heeft hij zichzelf ook ontwikkeld op gebied van stand-up comedy en acteren. Deze twee elementen voegt hij samen in zijn act. Zonder Pardon is helemaal Dordts, met een eigenzinnig Nederlands repertoire in traditie van bands als De Dijk, Frank Boeijen Band en Van Dik Hout. Ook Hans Vandenburg is erbij deze avond. Hij is de markante voorman van de Haagse popband Gruppo Sportivo. Daarnaast speelt hij nog in andere bands en produceert platen van andere groepen. Wat hij op het podium gaat doen, is altijd weer een verrassing!

Deze voorpret van Big Rivers niet missen?
Een ticket is €3,50 met een consumptie naar keuze inbegrepen. Wil je zeker zijn van een plek? Koop je tickets alvast van tevoren. Reserveren kan bij Restaurant Post op Johan de Wittstraat 128, waar de avond plaats zal vinden vanaf 20:15 uur. Dit is onderdeel van het Big Rivers programma en een initiatief van DOOR.

Wanneer?
11 juli 2018 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
Big Rivers / Door
Locatie:
Restaurant Post, Johan de Wittstraat 128
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.