Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Crazy Media (6-12 jaar)

Crazy Media (6-12 jaar)

Ga mee op een crazy avontuur!
Crazy Media neemt de deelnemers mee op een crazy avontuur waarin zij leren over en zich bezig houden met het maken van social media ontwerpen, het schrijven en het maken van nieuws & roddels voor in de 'Media Krant'.

Ook zullen er misdaden worden opgelost met het populaire Detective Spel waarbij het volk en de criminelen het tegen elkaar opnemen. Misschien wordt een van de leerlingen wel de volgende reclamester of is hij/zij de nieuwe leider die wij zoeken die opstaat tegen (cyber) pesten.

Praktische informatie
Locatie: de Blauwe Kamer - Stadsbibliotheek Dordrecht
Datum: donderdag 9 augustus
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Voor wie: 6 t/m 12 jaar
Toegang: €2,- | aanmelden via de balie in de bibliotheek of via de website

Wanneer?
9 augustus 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.