Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Finissage City Scapes door Albert Zwaan

Finissage City Scapes door Albert Zwaan

In de Derde zaal is Zwaan bezig met een nieuw experiment. Hij werkt daar aan een grote wandschildering. De intentie van de schildering is om het werkproces zichtbaar te maken voor het publiek, want normaal speelt het zich af achter de gesloten atelierdeur. Het is als het ware een open atelier waar bezoekers een kijkje krijgen in de keuken.

Op 12 augustus zal de feestelijk onthulling van de wandschildering zijn.

Wanneer?
12 augustus 2018 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Teekengenootschap Pictura
+31(0)78 6149822
info@pictura.nl
Locatie:
Voorstraat 190-192
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.