Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Parkies Pop

Parkies Pop

Tijdens PARKIES POP alleen maar talent uit Dordrecht! De voorbije maanden ging de organisatie samen met De Popcentrale op zoek naar de muzikale pareltjes uit Dordrecht. Met dit gevarieerde programma als resultaat

FRANCESCO DANIEL
Francesco Daniel is een singer-songwriter uit Papendrecht. Hij kreeg bekendheid doordat hij de talentenjacht I Want To Be Famous in 2014 won. Hij brengt naast eigen Engelstalige nummers ook covers uit.

THE WANDERERS
The Wanderers spelen swingende 50’s & early 60’s classics. Denk aan Buddy Holly, Everly Brothers, Chuck Berry en natuurlijk the King: Elvis Presley! Let’s Rock ’n Roll!

COLIBRI
Zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En ze spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn ze ook. Wij noemen ze gewoon Colibri en kijken er nu al naar uit!

PALM PARKIES
is dé zomerse muzikale ontmoetingsplaats van Dordrecht. Wekelijks genieten van uiteenlopende muziekstijlen, een grote keus aan hapjes & drankjes, het parkleven en vooral van elkaar! Van 9 juli t/m 20 augustus op alle maandagen in het Wantijpark!

Alle informatie over PALM PARKIES Dordrecht vind je op:
http://palmparkies.nl/alle-locaties/dordrecht/

Wanneer?
13 augustus 2018 van 19.30 tot 23.00 uur
Organisator
Parkies
Locatie:
Wantijpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.