Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopspreekuur Fysio/Oedeem-therapie in Inloophuis Helianthus

Inloopspreekuur Fysio/Oedeem-therapie in Inloophuis Helianthus

Inloopspreekuur Fysiotherapie
Kanker heeft een grote invloed op het leven en op het lichaam. De medische behandeling kan veel lichamelijke klachten met zich meebrengen in elk stadium van kanker. Heeft u vragen over deze klachten, over het weer gaan sporten en bewegen of andere problemen waar u tegenaan loopt?

Tijdens het inloopspreekuur Fysiotherapie staat Cynthia de Kruijf van Sport Paramedisch Centrum van Wensen en de Jongh voor u klaar om advies te geven. Het inloopspreekuur is op woensdag 15 augustus van 10.30 tot 11.30 uur en geheel gratis
en vrijblijvend.

Inloophuis Helianthus is een inloophuis voor mensen met kanker en is er voor alle inwoners van de Drechtsteden, de Alblasserwaard en Hoekse Waard

Voor informatie, zie www.inloophuishelianthus/activiteiten-overzicht.

Wanneer?
15 augustus 2018 van 10.30 tot 11.30 uur
Organisator
Inloophuis Helianthus
info@inloophuishelianthus.nl
Locatie:
Singel 28
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.