Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomer bij Weizigt - Workshop Junior Dierverzorging (4-12jr)

Zomer bij Weizigt - Workshop Junior Dierverzorging (4-12jr)

Vier je zomer bij Weizigt! Een bomvol programma vol leuke activiteiten zorgen ervoor dat jij je niet gaat vervelen!

Woensdag 15 augustus organiseren wij de workshop Junior Dierverzorging!
Wat een feest! Als je de stal binnenkomt, hoor je dieren al! Ze vinden het leuk dat je komt helpen. Maar voordat we aan de slag gaan, leer je van alles over het gedrag van dieren en hoe je daar mee om moet gaan. Daarna gaan we de dieren voeren, verzorgen en buiten in de weide zetten. We maken ook de stallen en hokken weer lekker schoon zodat de dieren later op de dag weer fijn naar binnen kunnen. Met stro en hooi maken we een lekker plekje voor de dieren. Aan het einde van de workshop krijg je een echt certificaat mee naar huis en mag je jezelf Junior Dierverzorger noemen!

Tijd: 09.00 uur tot 11.30 uur
Locatie: Stadsboerderij Weizigt
Kosten: €10,- (deze euro's gaan direct in de spaarpot voor de Beestachtige Kast)
Aanmelden: Er kunnen maximaal 15 kinderen deelnemen. Meld je dus snel aan voor deze workshop door te mailen naar weizigt@dordrecht.nl.


Kom jij ook?
Deze zomer staat in het teken van de Beestachtige Kast die wij graag naar onze Stadsboerderij willen halen. Een kast die op een speelse manier en met behulp van ronddraaiende informatieblokken, verborgen vakjes, spelletjes en puzzels bezoekers van alles vertelt over onze boerderijdieren. Daarom organiseren wij deze zomer allerlei leuke, creatieve, sportieve en ook nog eens leerzame activiteiten. We vragen daarvoor een kleine bijdrage die we vervolgens direct in de spaarpot voor de Beestachtige Kast stoppen. In ruil voor jouw kleine bijdrage organiseren wij dus een zomer vol leuks en help jij ons de Beestachtige Kast naar onze Stadsboerderij te halen. Best een goede deal toch? Doe (en help) je ook mee?

Wanneer?
15 augustus 2018 van 09.00 tot 11.30 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
weizigt@dordrecht.nl
Locatie:
Stadsboerderij, Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.