Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schrijfcafé bij De Prinsemarij

Schrijfcafé bij De Prinsemarij

Hartverwarmende woorden, diepzinnige zinnen of juist luchtig en vrolijk… iedereen schrijft op zijn of haar manier. Om dat met elkaar te delen, elkaar te inspireren of gewoon lekker te kunnen schrijven, kun  je deelnemen aan het maandelijkse Schrijfcafé in wijkcentrum De Prinsemarij in Nieuw-Krispijn.

Het Schrijfcafé is een moment van aandacht voor jezelf. Met schrijven kun je onder woorden brengen wat er op dat moment bij jou speelt en het daardoor verwerken. Het creatieve schrijven kan leiden tot bezinning en reflectie. Sandra Utterijn-Klijnsmit helpt je tijdens deze ontspannen ochtend op weg met diverse simpele schrijfoefeningen.

Schrijfervaring is niet nodig, de teksten worden niet beoordeeld. Deelname kost 12 euro inclusief 2 consumpties (koffie of thee), gepast en contant te betalen op de ochtend zelf. Vragen kunnen gesteld worden door een email te sturen aan sandra@sanshineschrijft.nl. Neem zelf pen en papier mee.

Sandra Utterijn-Klijnsmit ondersteunt ondernemers tekstueel bij de groei van hun bedrijf door het verzorgen van hun persberichten, nieuwsbrieven, blogs en andere media. Daarnaast is ze organisator van het Schrijfcafé Dordrecht. Het Schrijfcafé is een landelijk initiatief van Shodo.

Wanneer?
16 augustus 2018 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
De Prinsemarij
sandra@sanshineschrijft.nl
Locatie:
Nassauweg 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.