Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Program mania (6-12 jaar)

Program mania  (6-12 jaar)

Maak kennis met programmeren!
Maak tijdens deze workshop kennis met verschillende aspecten van het programmeren. Van het experimenteren met robots, tot aan het spelenderwijs leren coderen en begrijpen van computertaal. Kom je ook? 

Praktische informatie
Datum: vrijdag 17 augustus 2018
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Plaats: de Blauwe Kamer in de Stadsbibliotheek Dordrecht
Voor wie: kinderen van 6 - 12 jaar
Kosten: €2 per kind
Aanmelden: in de bibliotheek of via de website

Wanneer?
17 augustus 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.