Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Robots programmeren (4-7 jaar)

Workshop Robots programmeren (4-7 jaar)

Stel een vraag aan robot Meccanoid en programmeer robot Cubetto

Maak kennis met robots! Heb jij altijd al een vraag willen stellen aan een robot? Dat kan! Kom samen met je ouders/verzorgers langs en stel je vraag aan robot Meccanoid. De robot kan niet alleen praten, maar ook bewegen! Je kan hem commando's geven. Robot Cubetto komt ook even langs. Samen met LeXlab ga je deze robot programmeren. 

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Crabbehof
Datum: vrijdag 17 augustus
Tijd: 10.30 - 12.00 uur
Toegang: €2,- | aanmelden via de website
Voor wie: kinderen van 4 t/m 7 jaar

Wanneer?
17 augustus 2018 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
De Bibliotheek AanZet vestiging Crabbehof
Locatie:
De Savornin Lohmanweg 110
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.