Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening tentoonstelling Who loves the sun

Twee jaar na From scratch is Abstracte opnieuw te gast bij Pictura. Ook deze keer met een tentoonstelling vol prachtige abstracte kunst. Met deelnemers van alle leeftijden en uit verschillende landen. De titel Who loves the sun is gebaseerd op een song van Velvet Underground. Met de ijle diepe zang van Nico in het achterhoofd wordt er een breed scala abstracte kunst getoond. Divers in zijn uitdrukkingvorm maar in de tonaliteit overeenkomstig.

Wanneer?
18 augustus 2018 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Teekengenootschap Pictura
+31(0)78 6149822
info@pictura.nl
Locatie:
Voorstraat 190-192
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.