Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Café "Het Parkhuis"

Alzheimer Café "Het Parkhuis"

Alzheimer Nederland Afd. Dordrecht e.o., Alblasserwaard en Vijfheerenlanden houdt op maandagavond 20 augustus een ontmoetingsavond in samenwerking met Het Parkhuis. Vandaag staat het Alzheimer Café in het teken van kunst en cultuur.
Onvergetelijk is een speciaal programma waarin kunst en cultuur op een speelse manier toegankelijk gemaakt worden voor mensen met dementie.

Het Dordrechts Museum gaat rondleidingen verzorgen voor mensen met dementie en hun dierbaren. Larisa Sjoerds, werkzaam voor het Dordrechts Museum en Judith Kolk, adviseur publieke gezondheid van de Dienst Gezondheid en Jeugd, zijn te gast en komen hierover uitleg geven.

Sunny Side Up, het duo van Maarten Teekens en Eefje Mesker, verzorgt weer het muzikale intermezzo.

De toegang is gratis, voor consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd. De stand van Alzheimer Nederland is op elke bijeenkomst aanwezig voor het verkrijgen van mondelinge informatie, info-materiaal en boeken die er toe doen, die u gratis kunt lenen.

De maandelijkse bijeenkomsten in het Alzheimer Café hebben tot doel een ieder te informeren over vormen van dementie, de gevolgen voor patiënt en familie en de nog altijd heersende taboes te doorbreken. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, hun familieleden, vrienden, professionals en andere belangstellenden. Vooraf en na afloop is er volop gelegenheid om met lotgenoten en beroepskrachten in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

Voor informatie, voorlichting, lezingen in de regio: ga naar de website drechtsteden@alzheimer-nederland.nl

De volgende keer is op 17 september 2018

Wanneer?
20 augustus 2018 van 19.00 tot 21.30 uur
Organisator
Parkhuis
078 622 00 00
info@hetparkhuis.nl
Locatie:
Haaswijkweg Oost 69a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.