Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Palm Parkies met de Bijtels

Palm Parkies met de Bijtels

Op Palm Parkies treedt vanavond De bijtels op.

DE BIJTELS
De Bijtels weten elk evenement met energie en een flinke dosis enthousiasme tot een ware knalfuif te maken! Ze gooien het dak eraf met de grootste hits en leukste feestmuziek. Ze coveren hits van Guus Meeuwis tot Rage Against the Machine en alles daar tussenin, niets is te gek! Voor mensen van alle leeftijden, windstreken en levensovertuigingen. Het is een show vol energie die je meevoert en waar nog jaren over doorgepraat wordt. Er is geen feest dat niet eindigt met ‘we want more!’ Dat gaat op PALM PARKIES ook lukken!

PALM PARKIES
is dé zomerse muzikale ontmoetingsplaats van Dordrecht. Wekelijks genieten van uiteenlopende muziekstijlen, een grote keus aan hapjes & drankjes, het parkleven en vooral van elkaar! Van 9 juli t/m 20 augustus op alle maandagen in het Wantijpark!

Alle informatie over PALM PARKIES Dordrecht vind je op:
http://palmparkies.nl/alle-locaties/dordrecht/

Wanneer?
20 augustus 2018 van 19.30 tot 23.00 uur
Organisator
Palm Parkies
Locatie:
Wantijpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.