Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kom je buitenspelen (vanaf 4 jaar)

Kom je buitenspelen (vanaf 4 jaar)

Kom je buitenspelen?

  • Hoe maakte je vroeger de bovenste ramen schoon zonder tuinslang?
  • Hoe kreeg je het huis weer fris zonder stofzuiger?
  • Hoe deed je de was zonder wasmachine?

Ervaar het zelf en help Juffrouw Fijn van Draat, de hoofdhuishoudster van het echtpaar Van Gijn, met het schoon maken van dit enorme huis.  Ramen lappen, lakens vouwen, matten kloppen, er komt maar geen eind aan. Juffrouw Fijn van Draat kan jouw hulp dus goed gebruiken, kom je ook? Voor kinderen vanaf 4 jaar.

22 augustus
14.00-16.00 uur
Toegang gratis voor kinderen

Wanneer?
22 augustus 2018 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Huis Van Gijn
Locatie:
Nieuwe Haven 29-30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.